Randers i røven*

Vi har tidligere beskæftiget os med de sanitære forhold for buschaufførerne her i byen, men hvordan står det til for randrusianerne i almindelighed? Det kan I læse om i en vanvittig morsom artikel i Amtsavisen, hvor byens offentlige toiletter afprøves og anmeldes. Read it and wipe!

Vi giver artiklen 6 ud af 6 wcruller.

wc

* Og nej, det er ikke os der har fundet på den fængende overskrift, men Liva Weel. Samtidig er det også titlen på en digtsamling af Dan Bilgrau & David Bach, og en populær sang som afsynges på diverse stadions når Randers FC spiller (hvem der synger ved vi ikke).

Så fik I lige lidt kultur dér.

2 tanker om "Randers i røven*"

 1. Barwell.dk

  HAhahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahahahahah
  åhhh griner endnu 🙂

  Jo jeg synes sgu nok, at der var et eller andet der burde omskrives, men kunne simpelthen ikke komme i tanke om hvad. TAK Hegge!
  (jeg retter det altså lige i teksten)

  PS. Tænkte nok, at artiklen lige faldt i din smag.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *