Månedsarkiv: november 2007

Idag tændes det store juletræ

Og i eftermiddag vil vi, traditionen tro, bevæge os ind på Rådhustorvet, spise en Fransk Hotter, tælle ned fra 10, råbe “NÆÆHHHhhh” og måske spise lidt æbleskiver. Jeg lover at jeg ikke disser Julemanden i år (x).

Det er 14. år i træk vi er der, og kun een gang har vi misset juletræstændingen, fordi børnene ville i Fætter BR og til mors store surhed, var juletræet tændt da vi kom ud derfra.

Hvem husker ikke også det år, hvor juletræet blev tændt klokken 15 i STRÅLENDE SOLSKIN! 🙁

Nå, men vi ser frem, og håber på at ingen rammes når Julemanden voldkaster stenhårde bolcher ud i hovederne på de små børn.

Kl. 17.30 vil vi være hjemme igen, tænde for DR2 og resten af aftenen står så på “Jul på Vesterbro”-maraton. Det bliver hyl. Læs om den famøse julekalender HER…

Dagens julesang, må derfor nødvendigvis være Stewart Stardust, Gøgler af Guds nåde.

(Advarsel: teksten kan forekomme stødende!)

Influenza

Vi har fået influenza (eller salmonellaforgiftning fra den kylling vi spiste igår).

philsyg
En meget syg dreng har kastet op hele natten. Men det gode er, at rent statistisk er der ikke så stor sandsynlighed for at være syg til jul. Hvem husker ikke den juleaften, hvor selvsamme syge dreng havde 40 i feber.

Som en lille opmuntring, er vi af en af vores kilder i det politiske gangstamiljø, blevet gjort opmærksom på et nyt udspil fra Anders Fizzl the Statsminnizzl. Klik herunder og lyt til Anders F.O.G.G (Tak for tippet, Moster L.O.T)

Vi Æælsker tjenesten, os her på Barwell.dk! <3 <3 <3

Hail Hail Rock’N Roll

Koncertanmeldelse

Vores udsendte medarbejder, Henrik Hail-Hail Hansen, har været i Odense for at se og høre, den legendariske Chuck Berry, LIVE!

chuck.jpg

Hail-lo alle i rock’n’rollers!

Når man vokser op med SHADOWS og bliver konfirmeret imens man stadig har filmen “Back to the future” på hjernen, og selvfølgelig Michael J. Fox’s version af Johnny B. Goode, så kan man kun bruge de likvide gaver til en forstærker og en elektrisk guitar og herefter følger Chuck’s Johnny B. en for livet.

Jeg synes koncerten var total fed! Her var manden himself “the Captain” og det var vildt overvældende, så havde han bare sagt hi og gået igen var jeg sku nok alligevel tilfreds med koncerten.

Han kom omkring alle de kendte sange, nogle i medleysammensmeltning, og så var der naturligvis sange som “Johnny B. Goode” og “My dingeling” som alle sang med på.

Som en live cd ville koncerten nok ikke få mange stjerner men for os der var tilstede var det den fedeste oplevelse.
Hail Hail rock’n’roll, forever…

hegge8.jpg

Se billeder
fra koncerten HER

og video er på vej…